Bvlgari OMNIA AMETHYSTE Тоалетна вода за жени

2,650.00 ден - 4,300.00 ден
2,650.00 ден 2,650.00

Достапни Опции

Основни мирисни ноти: розов грејпфрут Споредни мирисни ноти: ирис, бугарска роза, хелиотроп и дрвесни ноти Лансиран во 2006 год.