Bvlgari AQUA DIVINA Тоалетна вода за жени

2,650.00 ден - 4,830.00 ден
2,650.00 ден 2,650.00

Достапни Опции

Основни мирисни ноти: бергамот, солени кристали, и црвен ѓумбир Споредни мирисни ноти: магнолија, дуња, пчелен восок и килибар Лансиран во 2015 год.