Bubble Bazooka

Код на Производот: PP48

Достапност:Има на залиха

799 ден 499 ден 499

Ви ја претставуваме неверојатно забавната детска играчка Bubble Gun Bazooka!

Bubble Gun Bazooka e супер подарок за Вашите најмили!

Има 69 отвори и испушта повеќе од 2000 меурчиња во минута.

Работи лесно и едноставно, наполнете ја, потопете го предниот дел во растворот и уживајте.

 

Во сетот добивате:

  • Bubble Gun Bazоoka
  • Полнач
  • Литиумска батерија
  • Мал сад за потопување
  • 2 х течност за меурчиња