Bruno Banani DANGEROUS WOMAN Тоалетна вода за жени

1,080.00 ден - 1,770.00 ден
1,080.00 ден 1,080.00

Достапни Опции

Основни мирисни ноти: овошни ноти, црна рибизла Споредни мирисни ноти: егзотични цвеќиња, кокосово млеко, хелиотроп и ванила. Лансиран во 2013год.