Bruno Banani ABSOLUTE MAN Тоалетна вода за мажи

1,240.00 ден - 2,170.00 ден
1,240.00 ден 1,240.00

Достапни Опции

Основни мирисни ноти: грејпфрут, мандарина и црн бибер. Споредни мирисни ноти: тон на енергетски пијалок, виолетови лисја, момина солза, тонка, килибар и ванила. Лансиран во 2014год.