Детски автомобил на акумулатор - BMW RBT-518 Black

Код на Производот: RBT-518black

Достапност:Нема на залиха

Забава како за Вашите деца така и за Вас! Автомобил на акумулатор кој има две опции за управување, едната е со помош на далчинско Вие да го управувате, другата е детето само да го управува автомобилот. За поголема забава на децата автомобилот има опција за пуштање на нивната омилена музика.

Детскиот автомобил модел BMW RBT – 518

 • наменета за деца над 1 година
 • максимална тежина од 40 кг.
 • 4 G Bluetooth далечински управувач
 • Копче за стартување
 • Реалистичен менувач на брзини
 • LED светла на предната и задната страна
 • Индикатор на напон
 • USB/TF конекција
 • 2 Мотори: 4 x 35W 
 • 1 акумулатор од 6V7AH
 • Опција за отварање на вратите
 • Сигурносен појас
 • 3 брзини: брза, спора и рикверц
 • Амортизери на сите 4 тркала изработени од EVA гума
 • Далечински управувач
 • БОЈА : Црна
 • Димензија : 113*68*53 cm