Bluetooth звучник

1,490.00 ден 1,490.00

-Безжичен
-Батерија 6000mAH полнење со USB
-Батерија до 12 часа користење
-Микрофон
-Водоотпорен
-Bluetooth
-Micro SD card
-Достапен во 4 бои