Бебифон - Baby Monitor

2,190.00 ден 2,190.00

Овој бебифон е многу практичен и лесен за употреба. Има чист звук и радиусот до кој што можете да го користите е 50 метри. Исто така се активира автоматски (при звук) и има регулација на звукот.

Карактеристики:

  • 2 канали на френкфенција;
  • работи на 4 батерии 1.5V AAA;
  • може да се носи во џеб или да го закачите на појас;