-24%

Релаксатор - Happiness

Код на Производот: Релаксатор - Happiness

Достапност:Нема на залиха

2,590 ден 1,990 ден 1,990

Oвој релаксатор е вистински избор за вашето бебе.

Предниот додаток каде што се закачени играчките може да се вади, а седлото може да се подесува на повеќе нивоа што значи дека уште повеќе го олеснува хранењето на вашето бебе.

Максимална издржлива тежина на овој релаксатор е 18 kg.

Овој релаксатор има звучни ефекти, а музиката и мирните вибрации го смируваат бебето и му даваат мир.

Трите играчки кои се закачени на релаксаторот му го одзимаат вниманието на бебето и со тоа прават да му биде интересно во релаксаторот и да го задржат во место.

Подлогата може да се вади и тоа го прави релаксаторот лесен за чистење и одржување.