-47%

Бебешка подлога - River

1,290.00 ден 690.00 ден 690.00

Интерактивната бебешка подлога - River му овозможува на вашето бебе да лази, да се развива и да ужива во безгрижните негови денови играјќи си со висечките плишени и потполно безопасни животни.

Меката подлога ќе ве остави и вас спокојни и ќе ви даде сигурност дека вашето дете не може да се повреди развивајќи ја својата моторика и осознавање на природата преку колоритниот дезен што оваа подлога ја има. Подлогата е одличен избор за извршување на секојдневните активности на вашето бебе.

 

  • Препорачливо за возраст од новороденче па нагоре

  • Има четири висечки фигури што ќе овозможат развој на визуелната перцепција на бебето

  • Антибактериска и неверојатно мека подлога

  • Меки и потполно безопасни столбови на кои се прикачени висечките фигури

  • Огледало за осознавање на сопствената рефлекција

  • Дијаметар 90 сантиметри