Бебе монитор со камера

Код на Производот: bebe-monitor-so-kamera

Достапност:Нема на залиха

4,590 ден 3,500 ден 3,500


Доаѓањето на свет на Вашето малечко воедно значи и тотална грижа и посветеност 24/7 па дури и додека тоа спие или пак си игра во комплетно заштитена игрална. 

Затоа дозволете си комплетна безбедност и удобност на Вас и Вашето бебе со помош на бебе мониторот со камера кој ќе Ви овозможи комплетна сигурност и безбедност на Вашето бебе 24 часа кога нема да сте во негова близина.  Можете слободно да го оставите Вашето малечко во другата соба а Вие да си дозволите да го испиете утринското кафе, или пак да вршите некои од домашните обврски без притоа да се грижите дали тоа е безбедно без Вашиот надзор. Бебе мониторот со камера ќе го сними секое движење на бебето, а со помош на повеќето опции коишто ги нуди, Вие секогаш ќе имате тотална контрола што се случува во соседната соба каде што е оставено Вашето најмило.  Вие ќе имате можност да го забележите секое негово движење, а исто така и да го слушнете и најтивкиот звук кој тоа ќе го испушти со помош на микрофонот што е вграден во самиот бебефон. 

Многу лесно се монтира, за само неколку минути Вашиот бебе монитор ќе биде спремен за употреба, поточно да се грижи за Вашето малечко. Камерата треба да ја поставите во собата каде што е бебето , а додека другио дел со монитор на него треба да го земете со себе,  па така би го гледале исто како да сте во собата со него.

Бебефонот нуди многу интересни опции од кои:

-микрофон

-сензор за светло

-сензор за мерење на собна температура

-сензор за сигнал

- опција за контрола на волуменот на звук

- опција за приспивни песни

- опција за снимање во мрак 

- ноќен режим

- аларм за слаба батерија

- опсег на отворено до 300 м

- опсег во затворен простор до 50м

и многу други опции коишто можете да ги видите на една од прикачените слики или во упатството за употреба кое што доаѓа со самиот бебефон.