Базен INTEX 26732 549x122

35,490.00 ден 30,590.00 ден 30,590.00

Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 26732 моделот е со метална конструкција, филтер пумпа, пумпа за помпање, подлога, скали и прекривка.  Потребно е околу 3 часа да работи филтер пумпата во едно деноноќие за да се прочисти водата од нечисотии. 

Дијаметар: 549 см
Висина: 122 см

ФАБРИЧКА ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА !