Средство за чистење тоалети HurriClean

Код на Производот: AvtomatskiCistacNaToaletiHurriClean

Достапност:Има на залиха

1,399 ден 99 ден 99

Автоматскиот чистач на тоалети HurriClean ги елиминира наталожената мувла, бактерии, 'рѓа преку вечер. HurriClean користи природни состојки кои автоматски се чистат при контакт со водата. Нанесете го автоматскиот чистач на тоалети еднаш месечно и ќе ги елиминирате нечистотиите од валканиот тоалет.

Кога ја пуштате водата во ВЦ школката, циклонската формула работи низ млазниот поток и ги отстранува наслагите што ја забавуваат водата. Со тек на времето, нечистотиите што се таложат ја забавуваат моќноста на течењето на водата во тоалетот. Кога редовно се користи, автоматскиот чистач на тоалети HurriClean целосно ќе го исчисти млазниот тек, овозможувајќи ви ВЦ школка без бактерии.