Armani CODE парфем за жени

3,690.00 ден - 6,650.00 ден
3,690.00 ден 3,690.00

Достапни Опции

Основни мирисни ноти: портокалов цвет, ѓумбир и сандалово дрво. Споредни мирисни ноти: горчлив африканси портокал, сладок италијански портокал, портокалов цвет од Тунис, јасмин Самбак, ванила и мед. Лансиран во 2006 год.