Armani ACQUA DI GIOIA Тоалетна вода за жени

2,760.00 ден - 5,100.00 ден
2,760.00 ден 2,760.00

Достапни Опции

Основни мирисни ноти: лимон од Примофиоре, црна рибизла, круша и темјанушка Споредни мирисни ноти: божур, кристален јасмин, самбаков јасмин, кедарово дрво, кашмир и кафеав шеќер Лансиран во 2014 год.