-74%

Апарат за затоплување H Heater

Код на Производот: Handy Heater

Достапност:Има на залиха

1,490 ден 399 ден 399

Време е да се ослободите се од големите греалки кои зафаќаат многу простор. Ви го претставуваме H Heater, Апарат за затоплување со керамички дизајн која ви нуди моментална топлина.

Користејќи го својот термо-керамички дизајн со цел помала големина, истовремено обезбедувајќи супер топлина во целата просторија, овој пригоден грејач се приклучува на секој штек и обезбедува топлина за само неколку денари дневно. Процесот е толку лесен што се состои во три чекори:

1. Приклучете го греачот во било кој штек

2. Користете го дигиталниот контролер за да си ја поставите посакуваната температура.

3.Двостепениот вентилатор на овој апарат за затоплување ќе циркулира воздух и ќе ја задржи просторијата топла додека не се исклучи со употреба на автоматски тајмер или по желба.

На овој начин, можете брзо да загреете речиси секоја просторија во вашиот дом, вклучувајќи бањи, канцеларии, гаражи, подруми и многу повеќе, а сепак да заштедите пари на сметката за греење. Компактниот дизајн на H Heater грејачот дури значи дека можете да го земете со вас и кога одите на патување!

Јачината на греачот е 400W.