Анти-гравитациска детска играчка - Spiderman Wall Climber

990.00 ден 990.00

Антигравитацискиот автомобил Spiderman Wall Climber е неверојатна новина, која за прв пат се појавува на македонскиот пазар. 

Нејзината главна разлика од другите автомобили со далечински управувач е способноста да се вози не само на подот, туку и на ѕидовите и таванот. Антигравитацискиот автомобил доаѓа во прекрасен Spiderman дезен. Материјалот на играчката е високо квалитетна и издржлива пластика. Автомобилот нема да се оштети воопшто доколку падне од височина. Многу е лесен, структурата е осветлена колку што е можно. Работи со помош на  вградена батерија која се полни со полнач. Батеријата се полни само 15 минути, а трае околу 40 минути.

Како функционира Spiderman Wall Climber? 
1. Благодарение на посебна турбина, автомобилот го влече воздухот под нејзиното тело, кое го притиска врз ѕид или таван. Одговара на која било рамна површина, вклучувајќи ѕид и стакло, но најдобро функционира на мазна површина, како на пример на стакло или на огледало. 
2. За да започне возење на ѕидот, треба да го вклучите автомобилот на  режимот "против гравитација" и да го потпрете на ѕидот. Автомобилот се контролира со помош на далечински управувач. И дури и ако тоа не го импресионира детето, можете автомобилот да го возите и по таванот.
3. Ако само сакате да продолжите да го возите автомобилот по подот, само притиснете го соодветното копче на контролната табла и тој ќе биде подготвен за хоризонтални патувања.

 
Карактеристики на Spiderman Wall Climber:

✅ може да се вози по ѕидови и таванот;

✅ забава - автомобил кој патува низ таванот ќе го импресионира секое дете;

✅ маневрирање - може да направи свртувања од 360 степени;

✅ не се крши кога паѓа;

✅ опремен со вградена батерија и полнење од USB;

✅ возење во сите правци, осветлување ;

✅ Постигање брзина до 7 км / ч.

Во пакетот е вклучено:

✔ Еден автомобил со Spiderman дезен

✔ USB кабелче за полнење

✔ Далечински управувач

Димензии на пакувањето: 24.5х18.5х7.5

Сеуште немате претстава за каков производ станува збор? Погледнете го видеото каде е детално објаснето: