Бренд: nikmit.mk

Код на Производот: Anna & Elsa - Olaf's Frozen Adventure

Достапност:Има на залиха

390.00 ден 690.00 ден 390.00

Сет од 2 кукли на најомилените Ана и Елза во "Olaf's" ледената авантурата.

Тоа е прва Божиќна сезона откако портите повторно се отворија, а Ана и Елса одржаа прослави за целата Arendelle. Кога другите жители на градот неочекувано ќе заминат рано за да уживаат во нивните индивидуални празници, сестрите сфаќаат дека немаат семејни традиции. Елса се жали на фактот што, бидејќи таа се изолираше најголем дел од нејзиниот живот, таа и Ана не можеа да трошат време едни со други. Тогаш Олаф решава да бара традиции со помош на Свен.