Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: DOLMER

Достапност:Има на залиха

200.00 ден 260.00 ден 200.00
Сармите се неизоставен дел од празничната трпеза.Направете го виткањето на сарма многу побрзо и попрактично и изненадете ги вашите блиски со перфетко навиткани сарми. Едноставно, поставете го листот, ставете го полнењето и замотајте со помош на алатката. Освен сарма оваа машина е погодна и за правење пирошки и баклава,а со тоа е алатка за во кујната на секој гурман.