Алатка за чистење риба

Код на Производот: riba

Достапност:Нема на залиха

Алатка за чистење риби во форма на риба - додаток кој е есенцијален за секоја кујна!

Доаѓа со транспарентен дизајн на капакот - откако ќе ги излупите крлушките, можете да го отворите капакот и да ги отстраните. Оваа алатка е многу практична и лесно се чисти. Ќе заборавите на нередот во кујната после чистење на риба.

Супериорен квалитет - изработена е од високо квалитетен ABS и AS материјал, многу е издржлива и има долгорочен век на траење.

Не зафаќа простор - има отвор со кој може да ја закачете на кујната, или пак да ја складирате во некоја од фиоките.

Брзо отстранување на крлушките од риба - во споредба со традиционалното чистење со нож, оваа алатка може да ги отстрани рибните крлушки најбрзо што може. Уште поважно, сосема е безбедна за користење и нема никакво оштетување на вашите раце.

 

  • Специјален дизајн со капак со кој крлушките нема да летаат
  • Лесна за користење
  • Дното на алатката е подигнато со што крлушките лесно се гребат
Безбедна за употреба