Алат за домашна употреба Тuoye tools 45 парчиња

Код на Производот: Алат за домашна употреба Тuoye tools 45 парчиња

Достапност:Нема на залиха

Тuoye tools 45 psc е батериски зашрафувач со кој на многу лесен начин ќе завртувате. На предната страна има ламба која ќе Ви биде од голема полза при работата. Во комплетот се вклучени и 45 парчиња завртки и приклучоци. Тuoye tools 45 psc има и преклопник со кој се регулира завртувањето и одвтрувањето.

✔ Има батерија на полнење од 6000mAh која се полни од 3 до 5 часа.

✔ Напон 4.8 V.

✔ Прекрасен дизајн.

✔ Димензија на пакувањето: 23x20x6.5 cm.