AcneOut активен лосион

990.00 ден 990.00

Револуционерниот лосион од веќе докажаниот производител Biotrade со уникатна формула која ги фасцинираше и најголемите козметички компании во светот ставајќи го проблемот со акните и мрсната кожа во заборав !

НИКОГАШ ПОВЕЌЕ нема да имате проблем со акни и мрсна кожа затоа што конечно излезе производ кој НАВИСТИНА ДЕЛУВА !
Лосионот AcneOut е дерматолошки тестиран,одобрен и ПРЕПОРАЧАН од најдобрите дерматолози во светот,создаден за чистење на лицето од акни,отсранува секакви мрснотии,ги затвара порите со што спречува појавување на црнки и го прави вашето лице да биде бебешки мазно.

Произведен е од природни анти-бактериски состојки.

 

Начин на употреба:

Се става од течноста на чист памук и се премачкува делот од лицето каде што имате акни 4 пати дневно.