-67%

Ab wheel тркало за стомачни

599.00 ден 199.00 ден 199.00
Сакате да дојдете до совршени стомачни мускули? Се прашувате како? Ние го имаме решението за Вас, а тоа е Ab Wheel тркало за стомачни.Оваа справа Ви овозможува да дојдете до стомачни мусколи какви што посакувате бидејќи е конструирана така да може да се чуствувате удобно додека го дефинирате Вашето тело. Самата справа поседува висок степен на сигурност порани гумените тркала кој овозможуваат лесно движење.Справа која што можете да ја користите било каде.