-51%

Четири сезонски јорган

Код на Производот: 9854

Достапност:Има на залиха

1,199 ден 599 ден 599

 

Сет од 2 јоргани со димензии 150 х 200 см со неверојатен материјал и текстура погодна за цела година!

Паметен дизајн кој ви овозможува да споите заедно два јоргани, вие можете да го користите преку целата година – како еден топол зимски јорган или како два одвоени полесни јоргани.

Големина -  2 х 150 х 200см

Македонско прозивоство

100% полиестер (силиконска вата)