3D Зголемувач за екран

Код на Производот: screenincreaser

Достапност:Има на залиха

499 ден 199 ден 199

Мачното читање на ситните букви и броеви на смарт телефонот е чест проблем и се јавува кај сите генерации без разлика дали се работи за деца или возрасни луѓе.

Но, од сега со новиот 3D зголемувач за екран, овие мачни денови ќе станат минато. Благодарение на револуционерната леќа, која што е поставена прецизно на предниот дел од зголемувачот, со голема леснотија ќе можете да ги прочитате и најситните букви и броеви.

Зголемувачот е многу лесен и едноставен за употреба, се што треба да направите е да го поставите Вашиот смарт телефон на задниот дел од уредот и тој автоматски се претвора во голем 3D екран на кој ќе можете да ги извршувате сите обврски многу лесно и едноставно.

Зголемувачот е одличен за читање онлајн книга, гледање филм, читање документи, играње игри и сл.

Мал е и не зафаќа воопшто простор, па така кога нема да имате потреба да го користите, ќе можете да го складирате било каде и тој да биде спремен до следното користење.

Зголемувачот за екран ќе Ви овозможи комплетен комфорт и релаксација, гравоболките и болките во очите ќе исчезнат засекогаш.