Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: 3D Табла за цртање со неонско светло

Достапност:Има на залиха

690.00 ден 890.00 ден 690.00

3d drawing board

 

 

 

 

 

Ново на нашиот пазар! Револуционерна играчка за деца!

 

 

Ви ја претставуваме новата 3D таблата за цртање со неонско светло. Креативна играчка која ја развива детската фантазија. Нацртајте ги своите магични цртежи на таблата, без разлика дали е тоа омилен лик од цртните филмови, автомобил, Вашето омилено животно, некое овошје.

 

 

 

 

 

Поставете ја 3d drawing board таблата на стојката со неонско осветлување, ставете ги 3D наочарите и Вашиот цртеж ќе се оретвори во вистинско уметничко дело.

 

 

Табла ја развива креативноста и талентот кај младите дена, а со 3D технката децата ќе се запознаат со модерната технологија.

 

 

Совршен подарок за Вашето дете.

 

 

Во сетот добивате: 3D наочари, 4 фломастери, 6 цртежи со 3 D ефект.

 

 

Карактеристики:

 

 

ü 3D табла за цртање

 

 

ü Димензии на таблата: 24 x 19 cm

 

 

ü Неонско осветлување

 

 

ü 4 батерии ААА 1.5 V (не се вклучени во понудата)

 

 

ü Развивање на креативноста.