Магични 3Д пенкала

Код на Производот: 3dpen

Достапност:Има на залиха

999 ден 999

Магичните пенкала за обликување му дозволуваат на Вашето дете да ја развива својата креативност, дизајн, планирање, градење  и разбирање на просторот. Тоа им помага на децата да ја го подобрат просторното размислување, креативноста и уметничките вештини. Исто така помага за подобрување на фината моториката, како и нивото на концентрација и релацијата око- рака.

Овие магични 3Д пенкала ќе Ви овозможат да дизајнирате креативни рамки и 3Д модели какви ќе посакате.

Без никакви тешкотии ќе можете да го обликувате ликот од Вашиот омилен цртан филм, да направите креативен натпис и сл.

Се што треба да направите е да го приклучите пенкалото за напојувањето, вметнете го PLA филаментот во отворот на пенкалото откако ќе се загрее, претиснете го копчето за вчитување и обликувањето на 3Д фигури може да почне.

Оваа магична алатка е одлично решение за ослободување од стресот и како алтернатива на боенките за внимателност со што ќе го пополни Вашето слободно време со нешто што комплетно ќе ве опушти и релаксира.

Може да го користат и возрасни и деца, а исто така времето поминато заедно со Вашето дете ќе Ви ја подобри комуникацијата и врската што ја имате еден со друг.

Магичното 3Д пенкало нуди повеќе опции како опција за брзина, опција за прилагодување на температурата,  опција за режим на пенкалото и сл.