3D Магична табла за цртање Magic Pad

Код на Производот: magicpad

Достапност:Нема на залиха

Им овозможува на децата да ги видат своите цртежи во 3Д верзија.

Исто така цртежот може да му стои и како украс покрај креветот навечер.

3Д таблата ја стимулира креативноста и фантазијата кај децата и сите свои идеи може да ги нацртат на таблата.
Лесно се чисти со крпата која оди заедно со таблата и може да се користи повторно и повторно. Возможностите се бескрајни.

3Д таблата работи на 4 ААА батерии кои не вклучени во пакувањето.

Сетот се состои од:
6 х Неонски фломастери
6 х слики
1 х табла
1 х држач со ЛЕД ламба
1 х крпа