360 Ротирачки организер

Код на Производот: 360hangingorganizer

Достапност:Нема на залиха

Ротирачкиот организер ќе Ви овозможи да го задржите Вашиот дом уреден и се состои од 3 внатрешни полици и 24 различни џебови. Организерот се ротира за 360 степени и овозможува целосен пристап до Вашите работи.
Ова е повеќе наменски организер, а преопорачуваме да се чуваат чевли, ташни, играчки, облека или аксесоари.

Искористете ја оваа патентирана технологија што може да го направи секој плакар уреден и лесно пристапен.

Материјал: Текстил
Димензии: 30цм*75 цм

Во пакетот добивате еден ротирачки организер