2 x Shoes Under + ГРАТИС Капсули против непријатна миризба

Код на Производот: comboshoes

Достапност:Има на залиха

1,200 ден 399 ден 399

Немате повеќе место каде да ги складирате вашите обувки? Преку глава ви е од пренатрупаните и неорганизираните гардеробери? Ви го претсавуваме Shoes Under организерот за обувки со помош на кој ќе ги складирате и заштитите вашите обувки еднаш засекогаш!

✔ Ги организира вашите обувки без да зафаќа воопшто простор

✔ Лесно може да се складира под кревет,шифоњер или каде и да посакате

✔ Има капацитет од 12 пара обувки,кои ќе бидат заштитени од прашина,влага и инсекти

✔ Капакот одозгора е прозирен што овозможува лесно да ги лоцирате обувките што ги барате

✔ Организерот е направен од материјал што овозможува автоматско филтрирање на воздухот што ќе спречи вашите обувки да замирисаат

✔ Може во него да се складираат и чорапи,каиши играчки за вашите деца

✔ Има рачка што служи за лесно извлекување од под креветот

✔ Димензии: 61cm(широчина); 15cm(висина); 76(должина);


 

Опис на подарокот:

 

Дали имате проблем со лошата миризба на Вашите обувки ?
THE CURE FOR SMELLY SHOES е решението за Вашиот проблем.

 

THE CURE FOR SMELLY SHOES е третман на миризба со тројна акција која ги апсорбира непријатните и им дава пријатна миризба на Вашите обувки.

 

Овој производ има тројно дејство кој ја апсорбира влагата, ги убива бактериите и им дава свеж мирис на чевлите
THE CURE FOR SMELLY SHOES може да се затвори кога не се употребува.

 

THE CURE FOR SMELLY SHOES капсулата содрши зеолит кој ја впива вкагата од обувките, притоа ослободува прујатна миризба и го продолжува векот на Вашите обувки.

 

Исто така содржи и nSgield, кој активира анитимикробен агенс кој ги неутрализира непријатните мириси и го спречува развојот на бактериите.

 

Преку вечер ставете ја THE CURE FOR SMELLY SHOES капсулата со тројно дејство во обувките и истата ќе ослобиди пријатна миризба , Вашите обувки ќе мирисаат убаво и ќе бидат ослободени од бактериите.