2 x LOL OMG Doll сета + ГРАТИС 2 x LOL Series One

Код на Производот: comboomg

Достапност:Нема на залиха

5,458 ден 999 ден 999

LOL OMG Doll се кукли од новата, уникатна и лимитирана серија! Оваа серија е составена од 4 LOL кукли - сестри и тоа:  Swag, Royal Bee, lady Diva, Neonlicious. Со секоја кукла се вклучени и неколку изенадувања. Кутијата на куклата во која ќе ја добиете може да ја користите како гардеробер. Гардероберот е место каде Вашата LOL кукла ќе ги прави модните трансформации. Во гаредероберот куклата ќе ја чува својата гардероба, чевлите, ташните и сите модни додатоци. Во гардероберот можете да ја чувате куклата кога Вашите мали нема да си играат со неа. Побрзајте да ги соберете сите 4 кукли од оваа LOL OMG Doll серија. Облеката - костумот станува и моден додаток со повеќе намени. Мешајте и комбинирајте ги облеките и ќе добиете безброј нови изгледи.

Секоја LОL OMG - кукла има свој стил и изглед. 

 

Новата кукла на LOL OMG Doll има посебен шарм, катактеристично лице и прекрасна коса.

Сетот LOL OMG Doll е составен од :

-Кукла
-Стилиризирни чевли
-Модерна облека
-Кутија за чување на чевлите
-Чанта
-Гардеробер
-Аксесоари

 

LOL OMG Doll е кутија полна со изненадувања. LOL куклите се облечени во трендовска облека. Пакувањето е исто така дел од изненадувањето бидејќи кутијата претставува гардеробер во која LOL куклите ќе ја мениваат својата гардероба,

Секоја серија од LОL Doll е посебна и се разликува од предходната.

 

ГРАТИС:

 

Најпопуларната играчка на светот за 2019 година!

LOL Surprise!

Новата играчка за која полудеа сите девојчиња во светот конечно и во Македонија по цена од само 299 денари!

Изгледа како обично топче, но внатре се крие LOL кукличка! Заробена е под обвивка каде се кријат 7 неверојатни изненадувања! Побрзај да ја ослободиш и едно по едно откривај ги изненадувањата кои се кријат во самото топче: кукла, шишенце за вода, модерка аутфит, моден додаток, чевлички, специјален колекционерски LOL стикер и тајна LOL порака која е само за тебе!

Кога конечно ќе стигнеш до куклата,можеш да и се даде вода да пие, да ја пресоблекуваш во модерниот аутфит,да и ги облечеш чевличките. ЗАБАВА ДО БЕСКРАЈ !!!

 

Каде да ја купам LOL Surprise куклата?

Немојте да барате повеќе! Конечно е овде во нашата веб продавница по супер достапна цена! 

LOL Surprise 

  •  Возраст: 4+
  •  Материјал: квалитетна пластика и гума
  •  Димензија на топчето: 9,5 x 9,5 x 9,5 cm
  •  Не е можно да бирате која кукличка да ви се падне, бидејќи тоа не може да се знае додека не се отвори самата топка, а во тоа е всушност забавата. Едноставно по случаен избор се се паѓа ликот на самата кукличка.