Џип на акумулатор (12V)

Код на Производот: Автомобил-Џип на акумулатор (12V)-01

Достапност:Нема на залиха

 

Џип на акумулатор LONG за вашите најмили


Наполнете си го срцето со среќа гледајќи го вашето најмило како се радува и ужива со ова уникатно возило на акумулатор,каде што безгрижно и што е најважно од се безбедно ќе ги минува своите детски денови.

Внатре во возилото има МП3 плеер со што вашето дете може да се забавува слушајќи ги неговите омилени мелодии,управувачки волан,широко комотно седиште. Исто така има и индикатор на батерија,така што во секој момент можете да знаете уште колку време возилото може да се вози. Работи на 12VAH*1 акумулатор кој овозможува околу 2 часа непрекинато возење.
Акумулаторот може да се надополнува со полнење од 4-6 часа.

Возилото има и далечински управувач,така што вие можете да го управувате движењето додека си пиете кафе. Далечинскиот управувач работи на 2.4 GH.