Хилта Iskra RH1200-PLUS

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

5,999 ден 5,999
• Напон: 230V~50Hz
• Јачина: 1200W (max)
• ударна снага: 4J
• Брзина: 800 obr/min-1
• број на удари: 4200 удари/min-1
• SDS Plus систем на бургија
• додатна рачка
• Прибор:
- 2 x длета - 3 x бургии • 1 x gглава за бургии -1 x штитник од прашина -сад за масло
• Max. капацитет на бушење:
- железо: Ø 13 mm
- бетон: Ø 28 mm
- дрво: Ø 40 mm
• Должина на кабел: 2m
• Во куфер
• Димензија (mm): 320 x 110 x 320
• Нето тежина: 6,5 kg
• Бруто тежина: 6,83 kg

• Гаранција 24 месеци