Мини Аква Парк INTEX 57162 - Fishing Fun Play Centre

Код на Производот: intex - 57162

Достапност:Има на залиха

4,590 ден 4,590

Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на Вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX - Fishing Fun Play Centre со многуте додатоци. 

Комплетот содржи:

  • Воден распрскувач кој се поврзува со обично црево за градина и дополнително ги разладува оние што уживаат во безгрижните игри во овој мини Aqua Park
  • Водена лизганица,
  • Базен за капење,
  • Трска за риболов
  • 2 рипчиња
  • 6 топчиња

Димензии: 

218 х 188 х 99

Возраст: 2+