Мини Аква Парк INTEX 57154 - My Garden

Код на Производот: intex - 57154

Достапност:Нема на залиха

Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на Вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX - My Garden со многуте додатоци. 

Комплетот содржи:

  • Воден распрскувач кој се поврзува со обично црево за градина и дополнително ги разладува оние што уживаат во безгрижните игри во овој мини Aqua Park
  • Водена лизганица,
  • Базен за капење,
  • 2 печурки,
  • 4 пеперутки
  • 3 топчиња

Димензии: 290 х 180 х 104
Возраст: 2+