Кабел Котур 4V/15M DG-XDB04 KLAN

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

1,899 ден 1,899
• Број на утичници: 4
• Должина на кабел: 15m
• Прекинувач: НЕ
• Пресек на кабел: 1,5 mm
• Боја: зелена
• Макс. оптоварување: 1000W
• Макс. развиено оптоварување: 3500W
• Нето тежина: 1,99 кг
• Бруто тежина: 2,20 кг