Кабел коктур со водилка 4V/50M 1.5 4ZR-D04 KLAN

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

3,460 ден 3,460
• Број на утичници: 4
• Должина на кабел: 50m
• Прекинувач: НЕ
• Пресек на кабел: 1,5 mm
• Боја: црна
• Макс. оптоварување: 1000W
• Макс. развиено оптоварување: 3500W
• Нето тежина: 6,70 кг
• Бруто тежина: 7,40 кг