Кабел коктур со водилка 4V/25M 1.5 4ZR-D04 KLAN

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

2,599 ден 2,599
• Број на утичници: 4
• Должина на кабел: 25m
• Прекинувач: НЕ
• Пресек на кабел: 1,5 mm
• Боја: црна
• Макс. оптоварување: 1000W
• Макс. развиено оптоварување: 3500W
• Нето тежина: 6,70 кг
• Бруто тежина: 7,40 кг