Електронски сеф ET14

Код на Производот: ET14

Достапност:Има на залиха

2,390 ден 2,390
Димензии: 14 cm х 19 cm х 14 cm (3,7 cm3)
Сефот има дигитален екран со тастатура која може да се програмира употребувајќи ги од 1 до 8 бројките
Се заклучува ако се внесе неколку пати погрешен код и мора да се отклучи со клуч
Имаат можност за заштрафување во ѕид