Електричен автомобил AUCOO Црвен

Код на Производот: Електричен автомобил AUCOO Црвен-01

Достапност:Нема на залиха

 

Електричниот автомобил AUCOO е автомобил наменет за деца поголеми од 1 година. Овој автомобил доаѓа со далечински управувач и овозможува лесно контролирање на самиот автомобил додека го возите вашето дете. Има 360 степени (во место) вртење на самиот автомобил, дополнето е со образовна квалитетна музика на англиски јазик, со совршен квалитет на звукот, исто така има и слот за мемориска картича и USB стик кои можете да го вметнете и да пуштате ваша музика по избор. Капацитетот на батеријата е голем и истата може да трае 1 час со непрекиното функционирање на автомобилот. Безбедноста исто така е на високо ниво, целото седиште е обиколено со ограда или рачки каде што може слободно вашето дете да се држи, има безбеден ремен кој го прицврстува детето. За возењето да биде позабавно, самиот автомобил има вградено осветлување во разни бои, додека задната контролна рачка која е наменета за родителите слободно може да се поставува на одредено ниво според потребната висина.