Детско седиште за автомобил SATURN Кафено

Код на Производот: Детско седиште за автомобил Free On SATURN Кафено-01

Достапност:Нема на залиха

Детско седиште наменетео е за деца постари од 3 години.


Карактеристики:

 

  • соодветно до 36кг
  • прилогодување на висината на седиштето
  • прилогодувањае на навлаката за глава
  • сигурноссен појас со меки облоги
  • опција за демонтирање и посебно користење
  • мека облога на целото седиште
  • ECE R44 / 04 одобрено и сертифицирано