Детска играчка - Smart Fire Truck

Код на Производот: NOVEL1

Достапност:Нема на залиха

Барате уникатна и убава играчка со која ќе го научите и ќе му развиете на вашето дете моторички способности? Пробајте со нашата нова магична играчка која работи на сензор и го наоѓа патот што вие сте го утврдиле за камионот во секое време (со магичен маркер)!

Поклонете му на Вашето дете магично возило со кое сигурно ќе ужива и во исто време ќе следуваат часови и часови забава и возбудливост. Овој пожарникарски камион е дизајниран да ја следи патеката која е нацртана со магичниот црн фломастер! Без оглед каде е ставен камионот (секако треба да биде во непосредна близина) тој ќе почне да работи во кругови кога ќе се вклучи додека не ја пронајде нацртаната патека.

Едноставен за користење, само вклучете го прекидачот на камиончето и тој ќе почне да се движи или да ја бара рутата. Нема потреба ниту од буткање ниту за повлекување.

Како да играње:
Користете обичен темно обоен маркер за да нацртате линија на бело парче хартија.
Вклучете го прекинувачот на копчето на автомобилот.
Ставете го возилото на врвот на нацртаната линија.
Автомобилот автоматски ќе почне да се движи по линијата.
Ако линијата заврши, возилото ќе продолжи во правецот следен од претходната линија.
Ако линијата е премногу тенка, возилото може да се искине од линијата, ве молиме да ја направите линијата подебела
Ако го ставите камиончето некаде на друго место, тој ќе се движи во кругови само додека не ја пронајде линијата.
Камиончето има оптички сензор кој ја чита црната линија на бело парче хартија.