Бебе играчка - Baby Born by Zapf Creation

Код на Производот: Бебе играчка - Baby Born by Zapf Creation2

Достапност:Има на залиха

1,290 ден 999 ден 999

Оваа играчка ќе ви го наполни срцето гледајќи го нашето најмило како низ игра се стекнува со чувство на грижа, љубов и одговорност. Играчката-бебе е многу реалистична затоа што извршува 8 животни функции и во самиот сет има вкупно 10 додатоци кои на вашето дете ќе му направат да се чувствува навистина одговорно.

➡ Бебето има функција да огладнува, да покажува умор, при што треба да се намести да спие, може да се се бања и уште многу други забавни функции. Што е најважно од се играчката е изработена од електронски тестиран материјал кој што е апсолутно безбеден и сигурен за вашето најмило да може да ужива во безгрижните детски денови.