Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: AB1268DO-1-01

Достапност:Има на залиха

490.00 ден 1,390.00 ден 490.00
Женски фустан од италијански производител. Супер квалитет,ниски цени. Големините на производот се стандардни европски(италијански)