Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Универзален појас за потење Hot Shaper

Достапност:Има на залиха

400.00 ден 1,190.00 ден 400.00
Појас за слабеење HOTSHAPER за мажи и жени .Изработен од NEOTEX која ја зголемува основната температура навашето тело, вие ќе се потите многу повеќе додека вежбате, одите, трчате, гивршите секојдневните домашни обврски... или едноставно додека одмарате илигледате телевизија. Со Hot Shaper, ќе се потите и ќе слабеете 4 пати побрзоотколку со било која друга облека!
Исто така можете да го носите под облеката додека при извршување на вашите секојдневни обврски,што ќе ве направи да изгледате многу послаби.