Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: МОДЕЛ-MISS-01

Достапност:Има на залиха

450.00 ден 850.00 ден 450.00

Miss Belt ви овозможува да го добиете изгледот и перфектно обликувана линија за неколку секундиБлагодарениа на технологијата на двојна компресија го поткрепува вашиот грб и го намалува обемот на половината.Ви помага да изгледате послаби и полни со самодоверба. Мек и флексибилен и воедно незабележлив под облеката

Прилагодливиот дизајн ви овозможува затегање по желба.