Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Cellu 5000

Достапност:Има на залиха

1,590.00 ден 1,590.00

Со Cellu 5000 до совршено тело.

 

Овој иновативен производ е масажер кој ќе ви овозможи да имате совршено тело без целулит, но и без да се мачите во фитнес сали и да фрлате пари безпотребно на секакви креми и препарати кои тврдат дека се антицелулитни. Ќе го намалите целулитот на нозете, задникот, абдоменот па дури и на рацете ако сакате. Со овој револуционарен масажер можете да постигнете максимални резултати без креми и гелови кои велат дека се антицелулитни и за кои ќе фрлате многу пари. Најдобро е што можете да го користите во удобноста на вашиот дом не морајќи да одите по козметички салони и да трошите пари, го купувате еднаш и го имате засекогаш. Работи на технологија што ја вакумира кожата а истовремено внатрешно го масира целулитот и го редуцира. Тонирајте го вашето тело само со овој иновативен производ кој ќе ви даде максимални резултати и само за неколку недели ќе се ослободите од несаканиот целулит


.