Just Cavalli JC786S 05B Oчила за сонце

10,500.00 ден 10,500.00
Just Cavalli колекцијата има цврст карактер и е направена со иновативни материјали и експериментални модели. Очилата ќе бидат популарни меѓу луѓето кои ќе бараат ексцентричен изглед.