Guess GU7458 29G Oчила за сонце

5,000.00 ден 5,000.00
Guess очилата даваат одраз на секси, гламурозен и иновативен стил кој ги чува Guess на сечење од работ на модата. Тенкиот метал и пластика доаѓаат заедно со висок квалитет со камења, исполнети боја и уникатен акцент да се постави дека Guess очила се различни од останатите. Ќе блеснете со стил и софистицираност секој пат кога ќе ги носите секој модел од Guess очилата. Колекцијата на Guess очилата е полна со слики кои се идеални за еден неврзан ручек со пријателите, како и една голема ноќ помината во градот. Guess знае дека модата е важна, а тоа е зошто модерениот стил е вграден во секоја модел на очила на Guess.