Медицински Помагала за Грб

-70%
BeActive појас за ослободување од болките во грбот
990.00 ден299.00 ден
Кажете збогум на болките во половините и грбот !   Ви го претставуваме легендарно револуционерниот производ кој ослободи...
-71%
Arrow Posture - појас за грб
999.00 ден299.00 ден
Дали сте знаеле дека седењето и гледањето во телевизор, компјутер или smart уреди може да предизвика болка во...
-56%
2  Магнетни појаси за грб - Power Magnetic Posture
899.00 ден399.00 ден
Долгото работење во седечка положба, работа пред компјутер па дури и седењето во училиште може да создаде услови...
-82%
Kosmodisk - решение за болките во половините и грбот
1,590.00 ден299.00 ден
Космодиск е клинички тестирано медицинско помагало, дизајнирано од страна на стручњаци се со цел ослободување од болките во...
-70%
990.00 ден 299.00 ден
-71%
999.00 ден 299.00 ден
-56%
899.00 ден 399.00 ден
-82%
1,590.00 ден 299.00 ден
Spinner